12 de desembre, 2012

Galetes integrals de musli i fruits secs

Avui tornem amb la cuina i en concret amb unes galetes molt fàcils de fer i amb ingredients que tots solem tenir a casa. També poden cuinar-se si tenim una resta de cereals de musli que no acabem de gastar.


Galetes integrals de musli i fruits secs

Ingredients per a 24 unitats aproximadament

~ 300 gr. de musli amb fruits secs (jo he fet servir un del LIDL)
~ 150 gr. de farina integral
~ 150 gr. d'oli de girasol
~ 80 gr. de sucre morè
~ 1 ou
~ 1 sobre de llevat
~ 1 culleradeta de canyella en pols
~ 1 culleradeta de sucre de vainilla

Elaboració
Encendrem el forn a 180-200 graus. En un bol ajuntem la farina, la canyella, el musli, el sucre, el sucre avainillat i el llevat i ho remenem bé amb una cullera. Afegim l'oli i l'ou batut i ho amassem. Per acabar de lligar bé la massa serà recomanable fer-ho a mà. La pasta quedarà força poc lligada, per això ens ajudaran les mans. Un cop tot ben remenat, posarem un paper d'enfornar a la safata del forn i anirem agafant porcions de massa i fent unes boletes que aixafarem lleugerament. Un cop disposades per coure, les tindrem vigilades durant uns 20 minuts ja que es couen ràpid i segons la mida es faran de seguida.