25 d’agost, 2011

De la Fosca a Cap Roig


Aprofitant uns quants dies de vacances a la Costa Brava a on hi podem trobar un camí de ronda espectacular, hem realitzat el tros des de la Cala Fosca fins a Cap Roig. El recorregut realment començava a la Cala Margarita, però vam trobar aparcament a la urbanització que toca la Cala Fosca, així que vam fer un tros menys.

Altres vegades ja hem realitzat segments del camí entre Sant Feliu de Guíxols i la platja de Sant Pol, de S'agaró a Cala Conca i de Platja d'Aro a quasi Sant Antoni de Calonge.

El cert és que tota la primera part fins a la Platja de Castell és molt fàcil i recomanable a tots aquells que vagin acompanyats per nens petits, la resta de la caminada tampoc té massa complicació, però sí una mica de desnivell. El recorregut consta d'un camí força irregular, a vegades ample i ben pavimentat, a vegades estret i sorrenc, pel bosc o per la sorra de les platges. Les cales que es van visitant des de la Fosca són: Cala s'Alguer, Platja de Castell, Cala sa Cobertera, Cala dels Capellans, Cala Senià, Cala dels Canyers, Cala dels Corbs, Cala Estreta, Cala d'en Remendón, Cala Roca Bona, Cala Cap de Planes, Font Morisca i Cala del Crit. A part de les cales, tot just al costat de la Platja de Castell hi trobarem unes restes d'un poblat íber.

Algunes imatges que vam fer: la Cala del Crit, la Cala Cap de Planes i fent el camí.