02 de gener, 2012

Cap d'any a Vilanova d'Isanta


Tot just ahir vam tornar de passar el cap de setmana de cap d'any al Solsonès. Sí que és cert que per trobar una casa a un preu raonable, ens vam organitzar amb la colla d'amics al mes de setembre, però ha valgut molt la pena. Vam fer una recerca entre tots i ja a més de tres mesos vista de la revetlla, quasi no vam poder trobar cases que no sobrepassessin els 25 euros/nit persona i que tampoc es trobessin ubicades en paratges massa recòndits i llunyans de Barcelona. Per sort nostre, encara vam fer una bona troballa, i ara que ja hem tornat podem afirmar que més endavant intentarem repetir, ha estat un èxit!
La casa es troba tots just passat Lladurs en un trencant a mà dreta on ja hi ha una indicació amb Vilanova d'Insanta.

A més a més de que la casa és un 10, està totalment equipada: llenya, tovalloles, llençols, estris de cuina, barbacoa, calefacció radiant, llar de foc, internet, etc. La zona on està ubicada és molt tranquil·la i bonica. Té molt bones vistes i postes de sol increïbles.


El dissabte vam fer una caminada i una visita al mirador de la Creu de Codó des d'on es pot contemplar Sant Llorenç de Morunys i el Pantà de la Llosa del Cavall, una vista increïble!



Un indret molt bonic perfecte per fer una escapada. Bé en un grup ja que la casa té una capacitat màxima de 12 persones o bé en família ja que es trobada dividida en dues plantes independents de 6 places cadascuna.
Us la recomano!


3 comentaris :

vilanova d'isanta ha dit...

Hola Silvia!
Avui navegant per la web em trobat aquest blog i entrada que parla de Vilanova, ens ha fet molta il·lusió.
T'importaria que la compartissim al nostre facebook? (ara que ja en tenim)

Records des de Vilanova d'Isanta

Sílvia ha dit...

Hola Joan (si no recordo malament!)

A mi també em faria molta il·lusió que penjéssiu l'article, hi vàrem estar a gust de debó. De fet jo espero una ocasió per repetir a l'estiu i provar la piscineta!

Gràcies!

vilanova d'isanta ha dit...

Moltes gràcies Silvia!

Si vols fer-hi una ullada, ja ho tenim penjat:
https://www.facebook.com/vilanovadisanta


Fins la pròxima,
Joan