01 de juliol, 2012

Pastís de bolquers II


Continuem rebent els futurs amics de l'Arnau i compatriotes de promoció, amb l'arribada del Joan! Ja feia uns dies que havíem preparat un fantàstic pastís de bolquers per portar-lo a l'hospital.

Aquesta vegada vaig combinar els colors vermell i blau ja que en alguns dels detalles i els bolquers hi conjuntava bé. Com a base una safata moderna de la Marilyn Monroe aprofitable per rebre els convidats a casa, i com a eix central una ampolla de sabó de bebè pel bany.

L'enxaneta del pastís, l'ase del Wenny de Poo, a conjunt amb els bolquers de Huggies de la talla 2 que conformen tota la massa dels 3 pisos, enmig alguns detalls: un xumet, un aspirador nasal, unes xancles de goma per l'any vinent amb un banyador i alguna sorpresa més.


Ja veieu que el resultat és molt cridaner i no són gens difícils de muntar, en el primer article ho explicava amb més detall. Sols necessiteu tenir alguns petits regals que puguin decorar i ser útils als futurs pares, un paquet de bolquers (talla 2 o 3 per evitar que si surt un nadó gran, els puguin fer servir) i una mica de temps i ganes.