25 de juny, 2018

Mocadors personalitzats de seda per als mestres

Aquest curs ja s'acaba i com ja és tradició a la nostra escola, cada any pensem i executem un detall per als mestres dels nostres fills. Un regal on sempre hi ha la participació dels infants i que sovint, intentem que sigui original i en certa manera útil.

Altres anys han agafat la batuta altres pares, però aquest curs tothom estava força dispers així que aprofitant que a la classe de la meva filla petita es tirava endavant la meva proposta d'estampar mocadors de seda personalitzats, a la classe del meu fill gran també els hi va agradar la idea.

El més costós, com sempre, és recollir els diners i els dibuixos de tots els nens de la classe (sempre en queda algún per l'últim moment o inclús fora de termini, què hi farem, fem el que podem) amb prou temps com per poder muntar i produir els delicats mocadors. Però bé, un cop es té tot és poden fer mocadors preciosos com els que avui us mostraré aquí. Els nostres estimats Luzdeseda són els estampadors i confeccionadors dels nostres mocadors de seda. El resultat i la presentació exquisida.


Presentats en sobres elegants de color negre on una finestra quadrada emmarca les obres d'art dels nostres infants.


Colors lluents estampats en seda Habottai d'estiu per poder lluir les obres dels alumnes en qualsevol ocasió.